PMMP:n levy Leskiäidin tyttäret julkaistaan 15.11.

 

Sitä ennen tapahtuu: Mira ja Paula Nyt-liitteessä (3.11.), PMMP:n Leskiäiden tyttäret tehosoitossa viikon (tämä viikko 45) albumina Yle X:ssä, PMMP telkkarissa (esim. Pop-ikonissa torstaina 9.11.). Näin edetään lämmitellen kohti itse asiaa, levynjulkaisupäivää, jolloin Paula ja Mira jakavat tunnin ajan nimikirjoituksia Helsingin Stockmannilla. Uuden levyn ensimmäinen varsinainen klubikeikka on 17. marraskuuta Turussa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mutta marraskuun puolivälissä Leskiäidin tyttäret on median näkökulmasta jo vanha ja loppuunkaluttu tapaus. Mistä asti levyn tuleva julkistaminen on ollut enemmän uutinen kuin levy itse? No, ainakin ihmiset ovat saaneet infoa suunnata h-hetkenä ostoksille, että julkistamispäivän myyntiluvut veisivät levyn listojen kärkeen.

 

Kyllä musiikkia markkinoida saa, ja onhan mukavaa, että ihmiset ostavat levyjä. Jotain perverssiä siinä kuitenkin on, että ihmisille kerrotaan koko Suomen median rummutuksella parin viikon ajan, mitä kauppoihin pian tulee.