Iltapäivälehdet lienevät saaneet eilen palautevyöryn. Onkin melkoisen törkeää vetää mattoa edustajamme jalkojen alta näin muutama hetki ennen finaalia. Ärsytti niin paljon, että alkoi hävettää omakin tölväisyni parin päivän takaa.

Tänään lehdet sitten rakastavat Hannaa. Iltalehti korjasi jo eilen nettisivuilleen uutisen "Ihanasta Hannasta", ja Iltasanomat paikkailee, ettei uudessa lehdistötilaisuudessa ollut jälkeäkään edellisen päivän kankeudesta. (Eilen ei kirjoitettu kankeudesta vaan ilmoitettiin koko tilaisuuden menneen penkin alle.)

Onneksi suomalaiset inhoavat luonnostaan rintamakarkureita. Oman ehdokkaan takana seistään loppuun asti ja kun joku sortuu haukkulinjalle, se saa kyllä kuulla kunniansa. Voin kuvitella, miten iltapäivälehdissä on eilen kirottu virhearviota ja kilvan keksitty tapoja ylistää Hannaa.

Ensi maanantaina on sitten toinen ääni kellossa. Jos Hanna ei pärjää kohtuullisesti, hän joutuu todelliseen testiin. Suomessa on nähty artisteja joiden ura on joutunut pitkäksi aikaa alamaihin huonon euroviisusijoituksen takia.